Post Image

STAGEPLAATSEN BESCHIKBAAR

Posted By Renee Storimans / 7 augustus 2017 / 0 Comments

STAGEPLAATSEN BESCHIKBAAR

GEZOCHT
DNW
LOEKZ
HARTJE BREDA
INSPIRATIE
CREATIVITEIT

Wij zijn Renee en Carina van LOEKz en De Nieuwe Winkel conceptstores in de Tolbrugstraat Breda.

DNW is een mini warenhuis vol met spullen die het leven een beetje mooier maken. De meeste items zijn van ondernemers waarmee wij samenwerken (shop in shop). Zij maken deze vaak zelf. Je vindt hier altijd het perfecte kadootje en je kan hier volop inspiratie opdoen.
LOEKz is de perfecte plek om je garderobe een update te geven. LOEKz is ook actief op het gebied van lifestyle, wonen, sieraden en accessoires. Eigenlijk is alles wat je ziet te koop.

In beide winkels geven we een podium aan gevestigde merken maar ook opkomende talenten.
Ons uitgangspunt is dat de items nergens anders in Breda te vinden zijn en dat wij er zelf ook blij van worden.

Vanaf 1 september aanstaande hebben wij ruimte om stagiaires (HBO en MBO) te begeleiden die in de praktijk ervaring op willen doen op het gebied van:
– sales en presentatie
– social media en marketing
ook voor afstudeeropdrachten hebben wij vele mogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk dat je zelf direct in contact komt met de grote verscheidenheid aan mensen die wij in de winkels mogen ontvangen. Je bent tijdens jouw stage mede het visitekaartje en ook jij draagt bij aan een inspirerende winkelomgeving (offline en online) door het leveren van een best mogelijke service aan onze gasten.

Wij zijn op zoek naar mensen die commercieel en trendbewust zijn en die een grote mate van energie en passie uitstralen. Herken jij jezelf hierin? Mail ons, stel je voor, geef je motivatie aan en het doel van de stage.
Dit kan via winkel@denieuwewinkel.eu

Groetjes Renee en Carina

renee-storimans

No Description

Related Posts

No comments

Comments are not allowed