Vriendinnendag Breda

Een vriendinnendag in Breda organiseren? Loekz helpt je graag om van jullie dagje weg een succes te maken. Met verschillende arrangementen bieden we voor iedere vrouw wat wils. Kies voor een workshop persoonlijke stijl, personal shopping of een VIP shopsessie aangevuld met een persoonlijk kleur- en/of stylingadvies. Het kan niet anders: jouw vriendinnendag in Breda wordt een doorslaand succes!

 

Loekz vriendinnendag in Breda

 

Tijdens een vriendinnendag in Breda staat shoppen vaak hoog op de agenda. Loekz biedt jou en je vriendinnen, zussen, collega’s of buurvrouwen de mogelijkheid om jullie dagje winkelen extra bijzonder te maken met een van onze arrangementen. Loekz is een sfeervolle en ruim opgezette conceptstore in Breda, waar inspiratie en persoonlijk advies centraal staan. We richten ons op powervrouwen die midden in het leven staan. Wij weten hoe belangrijk quality time met vriendinnen is en bieden jullie verschillende mogelijkheden om een vriendinnendag in Breda te combineren met een gezellige shopsessie.

 

Arrangementen

vriendinnendag Breda

 

Met vijf arrangementen om uit te kiezen, biedt Loekz voor iedere vriendinnendag in Breda wat wils. Naar welk arrangement gaat jouw voorkeur uit?

VIP shopsessie

Tijdens een VIP shopsessie worden jullie ontvangen met bubbels en bites. Vervolgens kunnen jullie exclusief en ongestoord winkelen. We geven persoonlijk advies én je krijgt 10 procent korting op de hele fashioncollectie. De shopsessie kan geboekt worden voor 6 tot 12 personen, duurt 2 uur en is gratis. Een perfect begin van je vriendinnendag in Breda.

kleuradvies | Loekz

Stylingadvies tijdens een VIP shopsessie

Onze stylist en personal shopper praat jou en je vriendinnen bij over de trends van dit moment en legt uit hoe jullie deze kunnen combineren op een manier die bij jullie past. Vervolgens gaan jullie shoppen en krijgen jullie één voor één een individueel stylingadvies waarbij je al jouw brandende stylingsvragen kunt stellen. Deze activiteit voor je vriendinnendag in Breda duurt 3 uur en kost € 235,- voor maximaal 10 personen.

workshop persoonlijke stijl | Loekz

Personal shopping

Vriendinnendag in Breda met z’n tweetjes? Tijdens deze personal shoppingsessie voor twee personen staan jullie centraal. Jullie maken kennis met onze personal shopper. Tijdens een intake vertellen jullie over je wensen en budget. Vervolgens genieten jullie van een drankje en taartje terwijl de personal shopper kleding voor jullie uitkiest. Tijdens het passen en shoppen krijg je persoonlijk kledingadvies en kun je al jouw brandende stylingvragen stellen. Een personal shoppingsessie duurt 3,5 uur en kost € 147,50 per persoon (bij 2 personen).

Kleuradvies tijdens een VIP shopsessie

Welke kleuren staan jou en je vriendinnen het best? Je ontdekt het tijdens deze sessie met onze stylist en personal shopper. Jullie komen alles te weten over kleuren, kunnen uitgebreid shoppen en krijgen ieder een kleuradvies, inclusief een persoonlijke kleurkaart en handige tips. Deze activiteit voor je vriendinnendag in Breda duurt 3 uur en kost € 235,- voor maximaal 10 personen.

stylingadvies | Loekz

Workshop persoonlijke stijl

Een superleuke workshop tijdens jouw vriendinnendag in Breda. Onze stylist en personal shopper legt uit wat de elementen van stijl zijn en je ontdekt wat jouw stijlpersoonlijkheid is en hoe je deze kunt uitbouwen. Tijdens de workshop gaan jij en je vriendinnen ook zelf aan de slag en maken jullie een eigen moodboard. Tot slot is er tijd om lekker te shoppen. Deze activiteit duurt 3 uur en kost € 275,- voor maximaal 10 personen.

personal shopper | Loekz

Vriendinnendag in Breda boeken bij Loekz

Een vriendinnendag in Breda is leuk wanneer je Breda nog niet kent, maar ook als je uit Breda of een van de omliggende dorpen komt zijn de arrangementen van Loekz hartstikke leuk. Ben jij overtuigd en wil je jouw vriendinnendag invullen met een van de arrangementen? Boek dan nu! Welk arrangement je ook kiest, één ding is zeker: het wordt een top vriendinnendag in Breda.

partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo